met mijn passie leg ik jouw passie op beeld vast

Vergroot jouw online zichtbaarheid

Ben jij helemaal klaar met het gebruiken van stockfoto’s en selfies? En klaar voor het zetten van een nieuwe stap met je bedrijf?

Lukt het je niet om de juiste klanten aan te spreken of ben je van plan om een nieuwe doelgroep aan te gaan spreken? Laat met foto’s zien wat je doet, waar je voor staat en waarmee jij je klanten kunt helpen. Breng zonder woorden de kracht van jouw professionele bedrijf over.

Je hebt vast al eens gehoord van personal branding fotografie, of bent er nu kennis mee aan het maken.

Als personal branding fotograaf maak ik foto’s die passend zijn bij jouw persoonlijkheid en bedrijf. Ik ben een fotograaf die met je meedenkt en je in jouw kracht op de foto zet.

Ben jij die startende ondernemer met alleen maar selfies? Of ben je al even bezig maar mis je de verbinding en professionele uitstraling in je foto’s die je zo graag wilt?

Dan is een personal branding fotoshoot echt iets voor jou!

jij bent de grootste kracht achter jouw bedrijf

Wat voor fotograaf ben ik?

Als personal branding fotograaf ben je veel meer dan alleen fotograaf. Ik zorg ervoor dat jouw kleding en haar goed zit, de hele omgeving optimaal belicht en gestyled is, je de beste houdingen aanneemt en de instellingen in mijn camera goed staan.

Maar ook zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak voelt, ook als je op de foto gaan helemaal niks vindt of super zenuwachtig bent. Ik help je de fotoshoot door.

Met als klap op de vuurpijl zorg ik ervoor dat je met een grote glimlach en foto’s die jouw naam roepen naar huis gaat. Ik ga mee in jouw enthousiasme over jouw bedrijf, het moet nu eenmaal een visitekaartje voor jouw bedrijf worden.

Je krijgt altijd mijn volledige aandacht, of je nu een uur of een halve dag voor mijn camera staat te stralen. In de eerste minuten laat ik mijn camera nog even aan de kant liggen zodat jij aan mij en de omgeving kunt wennen. Die grote camera kan soms wat spannend zijn, zeker als ik hem meteen in je gezicht duw.

Heb je al een idee wat je ongeveer zou willen? Of heb je nog helemaal geen idee? Ik denk graag met je mee hoe we de meest toffe foto’s voor jou en jouw bedrijf kunnen gaan creëren.

Winkelwagen