als je een gezicht fotografeert, fotografeer je de ziel erachter

Één foto is krachtiger dan 1000 woorden

Je bedrijf tot een succes maken, dat is de droom van elke ondernemer. Het neerzetten van een sterk merk kan best lastig zijn, het is een samenwerking tussen ontelbaar veel elementen, aan jou de taak om al die elementen samen te brengen.

Het idee, het product maar ook het visuele. Het is allemaal net zo belangrijk.
Je hebt misschien al een logo laten maken, kleuren gekozen, teksten geschreven, producten samengesteld maar, heb je ook al professionele foto’s laten maken?

Want ook foto’s zijn van groot belang. Ze trekken de juiste mensen met één blik aan maar, filteren ook meteen de mensen eruit die de klik met jou niet voelen.
Een foto zegt niet voor niets meer dan 1000 woorden. Beeld is voor een ondernemer zo krachtig en dus onmisbaar!

Lieve woorden

Een fotoshoot met Paulien is echt een aanrader. Ze is een lief en rustig persoon en je voelt je direct op je gemak bij haar. Dit zie je terug in de foto’s. Ik sta er ontspannen op en echt zoals ik ben. Als fotografe is ze ook erg creatief en benut ze de locatie waar de shoot plaatsvindt. Dank je wel Paulien voor de mooie foto’s en het fijne fotoshootmoment.

Daisy Renders – Herinneringbewaarster

Mijn stijl & manier van werken

Mijn favoriete fotografie locaties zijn steden met mooie lichte gebouwen en gemeubileerde daglicht studio’s. De leuke en oude straten in de binnensteden zijn perfect voor een gevarieerde fotoreeks. De daglicht studio’s waar ik graag kom zijn geweldig voor foto’s in mijn geliefde lichte, frisse stijl.

Ontspannen voor de lens staan begint al bij een goede voorbereiding. Samen kijken we naar jouw wensen en wat ik in de gekozen tijd kan realiseren. Dit doe ik zowel in woord als in beeld, zo krijg jij het beste beeld van wat we gaan doen. Ik stuur je een persoonlijk moodboard en een document met tips, praktische info en extra voorbeelden toe.

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat je op je gemak bent. Mijn rustige karakter helpt jou te ontspannen voor de lens. Jij kunt je helemaal focussen op jezelf, ik regel de rest om jou heen. Jij kunt lekker je ding doen tijdens de fotoshoot. Uit spontane momenten komen de leukste foto’s, dan ben je écht jezelf.

Na die té gekke fotoshoot ga ik alvast een selectie van de beste beelden voor je maken. Hierna mag jij de allerbeste beelden kiezen. Je ontvangt binnen 1 werkweek jouw persoonlijke uitzoekpagina, hier kun je op je gemak de beste foto’s uitzoeken. Met de beelden die overblijven krijg je vaak al keuzestress, laat staan wanneer je alle beelden voorgeschoteld krijgt.

Heb je je keuze gemaakt? Dan ga ik aan de slag met het bewerken. De bewerkte foto’s ontvang je binnen 3 werkweken in je mailbox. Ik bewerk de foto’s altijd zo minimaal mogelijk. Een beeld is goed zoals ie is. Ik zal je dan ook nooit slanker maken dan je bent of je rimpels wegwerken.

Reiskosten

Heb je gekozen voor een fotoshoot tijdens één van de Versterk Je Merk dagen?
Dan zijn de reiskosten verwerkt in de prijs van de fotoshoot.

Heb je gekozen voor een personal branding fotoshoot?
Dan reken ik na 15km vanaf 4824LN, €0,35 per kilometer en €25,00 per halfuur (eerste halfuur is gratis). Reiskosten worden over zowel heen- als terugreis berekend.

Levertijd

De fotoshoot heeft plaatsgevonden, en dan?

Binnen 7 dagen ontvang je van mij jouw eigen online galerij. Hierin kun je op je gemak jouw favoriete foto’s selecteren.

Heb je uiteindelijke selectie gemaakt en deze definitief aan mij doorgegeven? Dan ga ik voor je aan de slag om de foto’s te bewerken. De foto’s ontvang je binnen 3 weken in jouw mailbox.

Locatiekosten

Ga jij voor een fotoshoot in de natuur, de stad of een toffe binnenlocatie?

Afhankelijk van de locatie die je kiest hangt hier een prijskaartje aan. Van een gratis buitenlocatie, koffietentje of eigen locatie tot een super deluxe daglicht studio.

Gaan we een locatie huren? Ga dan uit van ongeveer €200,00 voor 2 uur aan huur.

Vraag vooral naar de mogelijkheden, er kan meer dan je denkt!

Extra foto's

Heb je niet genoeg aan het aantal foto’s die bij jouw fotoshoot zitten? Je kunt er altijd nog extra bijbestellen!

Per foto €10,00

Nabewerken

Uiteraard bewerk ik de foto’s die ik maak. Mijn manier van foto’s maken en manier van nabewerken vormen samen mijn unieke stijl.

Kleine oneffenheden, vlekjes en soms een wegvliegende haar haal ik voor je weg. Voor grotere bewerkingen reken ik een meerprijs van €40,00 per uur.
Grote bewerkingen worden nooit zonder toestemming uitgevoerd. Maar ook zal ik niet alles uit de foto verwijderen of vervangen.

Ik ben trots op mijn eigen fotobewerkingsstijl welke, ik in de afgelopen 7 jaar heb ontwikkeld.Het is dan ook niet toegestaan om, nadat ik de foto’s heb bewerkt, zelf nog een filter over de foto’s te plaatsen.

Originele, niet bewerkte, bestanden worden nooit, ook niet tegen betaling, opgestuurd.

Betaling

Ik werk met een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. De resterende 50% van het bedrag moet voor aanvang van de fotoshoot naar mij zijn overgemaakt.

Winkelwagen