fotografie is het visueel dat taal kan overstijgen

Versterk jouw merk met foto's

Wil je regelmatig nieuwe foto’s, ben je net gestart als ondernemer, heb je nog nooit foto’s laten maken of wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met mijn werkwijze?

Kom dan eens naar één van de Versterk Je Merk Dagen!

Tijdens een Versterk Je Merk Dag zet ik meerdere ondernemers op de foto. Voordelig voor jou, jij kunt voor een kleinere prijs op de foto. Geen zorgen, iedereen heeft zijn eigen tijdslot, je gaat dus niet tegelijk met de andere ondernemers op de foto.

Vooraf krijg je een moodboard en een document opgestuurd met daarin een kleine impressie van wat we tijdens de fotoshoot gaan doen en wat je mee kunt nemen. Dit is minder uitgebreid dan de voorbereiding voor de Personal Branding fotoshoots. Heb je behoefte aan meer begeleiding voorafgaand aan jouw fotoshoot of wil je op een andere locatie op de foto? Dan is een Personal Branding fotoshoot meer wat voor jou!

We maken er samen een toffe fotoshoot van. We kunnen misschien minder doen dan tijdens een uitgebreide fotoshoot maar, ik neem ook tijdens deze fotoshoots alle tijd voor je, het is zeker geen race tegen de klok. Aan het eind van de fotoshoot heb je een fijne voorraad aan foto’s voor je website, socials en drukwerk.

je kunt zoveel zijn maar, op foto's ben je altijd jezelf

Lieve woorden

Een fotoshoot met Paulien is echt een aanrader. Ze is een lief en rustig persoon en je voelt je direct op je gemak bij haar. Dit zie je terug in de foto’s. Ik sta er ontspannen op en echt zoals ik ben. Als fotografe is ze ook erg creatief en benut ze de locatie waar de shoot plaatsvindt. Dank je wel Paulien voor de mooie foto’s en het fijne fotoshootmoment.

Daisy Renders – Herinneringbewaarster

Reiskosten

Heb je gekozen voor een fotoshoot tijdens één van de Versterk Je Merk dagen?
Dan zijn de reiskosten verwerkt in de prijs van de fotoshoot.

Heb je gekozen voor een personal branding fotoshoot?
Dan reken ik na 15km vanaf 4824LN, €0,35 per kilometer en €25,00 per halfuur (eerste halfuur is gratis). Reiskosten worden over zowel heen- als terugreis berekend.

Locatiekosten

Ga jij voor een fotoshoot in de natuur, de stad of een toffe binnenlocatie?

Afhankelijk van de locatie die je kiest hangt hier een prijskaartje aan. Van een gratis buitenlocatie, koffietentje of eigen locatie tot een super deluxe daglicht studio.

Gaan we een locatie huren? Ga dan uit van ongeveer €200,00 voor 2 uur aan huur.

Vraag vooral naar de mogelijkheden, er kan meer dan je denkt!

Betaling

Ik werk met een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. De resterende 50% van het bedrag moet voor aanvang van de fotoshoot naar mijn zijn overgemaakt.

Levertijd

De fotoshoot heeft plaatsgevonden, en dan?

Binnen 7 dagen ontvang je van mij jouw eigen online galerij. Hierin kun je op je gemak jouw favoriete foto’s selecteren.

Heb je uiteindelijke selectie gemaakt en deze definitief aan mij doorgegeven? Dan ga ik voor je aan de slag om de foto’s te bewerken. De foto’s ontvang je binnen 3 weken in jouw mailbox.

Extra foto's

Heb je niet genoeg aan het aantal foto’s die bij jouw fotoshoot zitten? Je kunt er altijd nog een aantal extra bijbestellen!

Per foto €10,00

Nabewerken

Uiteraard bewerk ik de foto’s die ik maak. Mijn manier van foto’s maken en manier van nabewerken vormen samen mijn unieke stijl.

Kleine oneffenheden, vlekjes en soms een wegvliegende haar haal ik voor je weg. Voor grotere bewerkingen reken ik een meerprijs van €40,00 per uur.
Grote bewerkingen worden nooit zonder toestemming uitgevoerd. Maar ook zal ik niet alles uit de foto verwijderen of vervangen.

Ik ben trots op mijn eigen fotobewerkingsstijl welke, ik in de afgelopen 7 jaar heb ontwikkeld.Het is dan ook niet toegestaan om, nadat ik de foto’s heb bewerkt, zelf nog een filter over de foto’s te plaatsen.

Originele, niet bewerkte, bestanden worden nooit, ook niet tegen betaling, opgestuurd.

Prijsverschillen

De prijs van de Versterk Je Merk Dagen is variabel. Dit hangt af van een aantal factoren;

  1. Locatiehuur
  2. Reistijd en reiskosten
  3. Duur van de fotoshoot
  4. Aantal inbegrepen foto’s

Op basis van deze 4 punten bepaal ik de prijs van de Versterk Je Merk Dag.

Maar, omdat de reiskosten en locatiekosten verdeeld worden over alle deelnemende ondernemers valt de prijs alsnog een stuk lager uit dan bij een uitgebreide Branding Fotoshoot.

Winkelwagen