het cliché zit niet in wat je fotografeert, maar in hoe je het fotografeert

Foto’s, foto’s en nog meer foto’s

Met de eerste mobieltjes hier in huis die voorzien waren van een camera was ik vaak in de weer om gezinsleden maar vooral knuffels vast te leggen.
Niet ervan bewust zijnde dat fotografie meer is dan grappig en informatief.

In 2013 maakte ik een foto die mij fotografie liet zien. Ik heb toen de schoonheid en kunst van fotografie mogen ontdekken wat ik sindsdien niet meer heb losgelaten.

Lang heb ik gezocht naar welke tak van fotografie perfect op mij aansluit. De afgelopen jaren heb ik een hoop verschillende stijlen en soorten fotografie geprobeerd maar niets was precies wat ik zocht.
Tot ik op Instagram personal branding fotografie tegen kwam. Hierbij voelde ik dat dít was wat ik zocht. Het gezicht achter een social media account naar voren halen en op de voorgrond laten stralen.

Ik geloof er dan ook in dat iedereen in zijn eigen kracht op de foto kan staan. Met deze kracht een succesvol bedrijf kan runnen door dat uit te stralen en over te brengen in beeld en tekst.

Ik verkoop geen foto's, ik verkoop een ervaring

Ik heb geen speciale talenten, ik ben alleen heel nieuwsgierig

60 gevulde plantenpotten vullen mijn 11m² grote slaapkamer. En nog zijn het er niet genoeg. Je kunt wel stellen dat ik een zwak voor planten heb.

Al 16 jaar speel ik met heel veel plezier klassieke gitaar. Ondertussen heb ik bijna elk genre wel gespeeld.

Mijn favoriete drinken is Spezi maar, drink het alleen op vakantie of speciale momenten.

Sinds de fotografie opleiding ben ik verliefd op Photoshop. Niet om je dunner te maken maar om nieuwe werelden te creëren met 100en losse elementen.

Ruim 6 jaar heb ik met veel liefde en plezier getennist, tot ik wedstrijden moest gaan spelen, dat is niets voor mij.

Ik ben gek op Flammkuchen.

Mijn muzieksmaak is heel breed. Ik luister o.a. naar Dorus, Adele, Meau, Harry Sacksioni, Guus meeuwis, Veldhuis en Kemper, Train, Krezip en Ludovico Einaudi. Ik kan er de hele dag naar luisteren.

Winkelwagen